Porcelán és kerámia figurák kedvelői

Porcelán és kerámia figurák kedvelői

Üdvözlünk a porcelankeramiafigurak.blog.hu-n!

2018. július 06. - 13Zsuzsanna

 

Szeretettel üdvözlök mindenkit a porcelankeramiafigurak.blog.hu-n!

A blog a Porcelán és kerámia figurák kedvelői facebook csoport kiegészítő részeként jött létre. Sajnos a facebook csoportokban jelenleg eléggé nehézkes hosszabb, képekkel illusztrált bejegyzéseket létrehozni, a feltöltött file-kat pedig tapasztalatom szerint nem nagyon szeretik használni a facebook tagok, ezért gondoltam, hogy könnyebb egy blogra kattintani, és azt olvasgatni. 

Heti egy-két megjelenést tervezek a blogon: a heti játékok és események hosszabb összefoglalóját, tagok és gyűjtési körük ismertetését és néha figurák bemutatóját. 

Szeretettel várok mindenkit ide a blogra is!

A Porcelán és kerámia figurák kedvelői facebook csoport admin csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://porcelankeramiafigurak.blog.hu/api/trackback/id/tr1714097487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Agnes Csertői 2018.08.16. 18:10:44

Köszönjük, hogy létrehoztad ezt a blogot! Sok porcelános ismeret felhalmozódott a hason nevű FB csoportban, jó lenn egy helyen összegyűjtve - kibővítve - azokat is viszontlátniI!

13Zsuzsanna 2018.08.16. 18:49:41

@Agnes Csertői: Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! Igyekszem izgalmas tartalmakat hozni :)
süti beállítások módosítása